Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Gavin

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13725713912

WhatsApp : +8613725713912

Νέο heatsink-αποφευγμένο πτερύγιο heatsink

March 18, 2022

Αποφευγμένο πτερύγιο heatsinks: Κατά διάβαση μέσω της μηχανής, την πλάκες αποφεύγονται σε μια συγκεκριμένη γωνία ώστε να διαμορφωθούν και να καμφθούν τα πτερύγια. Με την επαναλαμβανόμενη κοπή, διαμορφώνει τα συνεπείς χάσματα και τις δομές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ψύξη των υψηλής ισχύος συσκευών υπό τους αερόψυκτους όρους. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ενισχύσει 8~15% της ικανότητας ψύξης σε σύγκριση με τη ραμμένη διαδικασία πτερυγίων. Αυτοί αποφευγμένο πτερύγιο heatsinks χρησιμοποιούνται για τους τομείς των τηλεπικοινωνιών, του UPS, των αναστροφέων, των ελεγκτών, των μετατροπέων αιολικής ενέργειας, και SVG.
Τα πλεονεκτήματα του αποφευγμένου πτερυγίου heatsinks:
1: heatsink και heatsink χρήση υποστρωμάτων ένα τμήμα, και δεν υπάρχει κανένα σημείο σύνδεσης, η θερμική αγωγιμότητα μπορεί να φθάσει σε 100% του υλικού.
2: Spatula μπορεί να κάνει thinner heatsink (thinner από το heatsink για την κοπή του σχεδιαγράμματος) και να βελτιώσει την αποδοτικότητα διασκεδασμού θερμότητας.
3: Απλή τεχνολογία επεξεργασίας.
4: το υλικό: Χαλκός αργιλίου
Αυτοί αποφευγμένο πτερύγιο heatsinks χρησιμοποιούνται για τους τομείς των τηλεπικοινωνιών, UPS, αναστροφείς, ελεγκτές, μετατροπείς αιολικής ενέργειας, και SVG εάν χρειάζεστε το αποφευγμένο πτερύγιο heatsinks, παρακαλώ μου στέλνει την έρευνά σας σε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο heatsink-αποφευγμένο πτερύγιο heatsink  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο heatsink-αποφευγμένο πτερύγιο heatsink  1