Να στείλετε μήνυμα

Rustproof μέρη ρίψεων κύβων αργιλίου και ψευδάργυρου ODM για το εργαλείο πολυ Fuction

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Customized
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Z0006
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία φουσκαλών
Χρόνος παράδοσης: 20-30days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 PC το μήνα
Τιμή: EXW/FOB/CIF/DDP Πρώτη ύλη: ZN5
Επεξεργασία επιφάνειας: Ευρωπαϊκό ύφος Εφαρμογή: Μέρη ZN
Υπηρεσία επεξεργασίας: ρίψη κύβων, CNC, επίστρωση Χρόνος παράδοσης: 20-30days
Λέξη κλειδί: Μέρη ρίψεων κύβων κραμάτων ZN
Υψηλό φως:

Rustproof ρίψη κύβων αργιλίου και ψευδάργυρου

,

Αργίλιο ODM και ρίψη κύβων ψευδάργυρου

,

Πολυ μέρη ρίψεων κύβων Fuction

Ευρωπαϊκά μέρη κηπουρικής ύφους ρίψεων κύβων κραμάτων ZN ακρίβειας με το ISO 9001-2015

 

Γρήγορη λεπτομέρεια

 

Πρώτη ύλη Κράμα ZN
Υπηρεσία συνήθειας Ναι, υπηρεσία OEM/ODM
Ποιοτικό σύστημα ISO9001: 2015
Τεχνολογία επεξεργασίας Ρίψη κύβων το /CNC/Riveting
Επεξεργασία επιφάνειας Ευρωπαϊκό ύφος
Τρόπος συσκευασίας Η συσκευασία φουσκαλών ή η ειδική συσκευασία εσείς θα ήθελε
Σενάριο εφαρμογής Εργαλείο
Αίτημα MOQ 100/500/1000

 

Περιγραφή

Η ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου είναι μια μέθοδος ρίψης ακρίβειας που χρησιμοποιεί την υψηλή πίεση για να αναγκάσει το λειωμένο μέταλλο φόρμα μετάλλων με μια περίπλοκη μορφή. Είναι μια μέθοδος ρίψης ακρίβειας.

  

Η χρήση των μετάλλων στις βιομηχανίες είναι απέραντη και σχεδόν κάθε βιομηχανία κατασκευής χρησιμοποιεί τα διαφορετικά είδη μετάλλων. Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες από τις οποίες τα μέταλλα υποβάλλονται σε επεξεργασία στις διαφορετικές μορφές. Η ρίψη κύβων είναι μια από τις δημοφιλείς διαδικασίες παραγωγής. Προτιμάται προ πάντων άλλα είδη διαδικασιών λόγω της ποιότητας των τελειωμένων αγαθών και επίσης της ευκολίας της κατασκευής.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα ευρέως χρησιμοποιημένο και εύκολα διαθέσιμο μέταλλο. Οι εφαρμογές ρίψεων κύβων ψευδάργυρου είναι διαδεδομένες και είναι όλες γύρω από μας παντού. Η ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου χρησιμοποιείται για την πολυάριθμη διακόσμηση και τις λειτουργικές εφαρμογές.

 

 

 

Σημείωση

Die-casting κραμάτων ψευδάργυρου η τεχνολογία χρησιμοποιείται ευρέως στη διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων, και το κύριο πλεονέκτημά του είναι να εστιάσει στη βελτίωση της ποιότητας των ρίψεων. Καθένας που καταλαβαίνει τη ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου ξέρει ότι στη ρίψη, ο δρομέας και η παραμονή υλικοί είναι μέρος της ρίψης. Στη ρίψη, δεν έχουν καμία αξία χρήσης, αλλά αυτοί συμπεριλαμβάνονται ακόμα στο κόστος της ρίψης. Τα ταυτόχρονα κράματα είναι επίσης ανακυκλώσιμα. Γενικά, αυτά τα υπόλοιπα υλικά θα επιστραφούν στον αρχικό προμηθευτή σε αντάλλαγμα των νέων υλικών. Εάν ο προμηθευτής δεν εκτελεί την καλή επεξεργασία, θα προκαλέσει την ατμοσφαιρική ρύπανση και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανακτηθεί die-casting κραμάτων ψευδάργυρου, και die-casting κραμάτων ψευδάργυρου είναι ένα κράμα που αποτελείται από τον ψευδάργυρο δεδομένου ότι το κύριο στοιχείο, και υπάρχουν άλλα στοιχεία ανάμιξης, όπως το αργίλιο και ο χαλκός. Η διαδικασία παραγωγής της ρίψης κύβων κραμάτων ψευδάργυρου διαιρείται συνήθως σε δύο τύπους, κάποιος είναι χυτό κράμα ψευδάργυρου και άλλος είναι παραμορφωμένο κράμα ψευδάργυρου. Κάθε μέθοδος έχει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά για τη ρίψη κραμάτων ψευδάργυρου.

Μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία ρίψεων κύβων κραμάτων ZN.

 

Rustproof μέρη ρίψεων κύβων αργιλίου και ψευδάργυρου ODM για το εργαλείο πολυ Fuction 0Rustproof μέρη ρίψεων κύβων αργιλίου και ψευδάργυρου ODM για το εργαλείο πολυ Fuction 1Rustproof μέρη ρίψεων κύβων αργιλίου και ψευδάργυρου ODM για το εργαλείο πολυ Fuction 2Rustproof μέρη ρίψεων κύβων αργιλίου και ψευδάργυρου ODM για το εργαλείο πολυ Fuction 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Gavin

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13725713912

WhatsApp : +8613725713912