Να στείλετε μήνυμα

Αντι περίφραξη μερών ρίψεων κύβων κραμάτων ψευδάργυρου διάβρωσης με τη χρυσή επιφάνεια επίστρωσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Customized
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Z0006
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία φουσκαλών
Χρόνος παράδοσης: 20-30days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 PC το μήνα
Τιμή: EXW/FOB/CIF/DDP Πρώτη ύλη: ZN5
Επεξεργασία επιφάνειας: χρυσός επένδυσης Εφαρμογή: Μέρη ZN
Υπηρεσία επεξεργασίας: ρίψη κύβων, CNC, επίστρωση Χρόνος παράδοσης: 20-30days
Λέξη κλειδί: Μέρη ρίψεων κύβων κραμάτων ZN
Υψηλό φως:

Αντι ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου διάβρωσης

,

Χρυσή ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου επένδυσης

,

Χυτή ψευδάργυρος περίφραξη μερών

Περίφραξη ρίψεων κύβων κραμάτων ZN ακρίβειας με τη χρυσή επεξεργασία επιφάνειας επένδυσης

 

Γρήγορη λεπτομέρεια

 

Πρώτη ύλη Κράμα ZN
Υπηρεσία συνήθειας Ναι, υπηρεσία OEM/ODM
Ποιοτικό σύστημα ISO9001: 2015
Τεχνολογία επεξεργασίας Ρίψη κύβων το /CNC/Riveting
Επεξεργασία επιφάνειας χρυσός επένδυσης
Τρόπος συσκευασίας Η συσκευασία φουσκαλών ή η ειδική συσκευασία εσείς θα ήθελε
Σενάριο εφαρμογής Εργαλείο
Αίτημα MOQ 100/500/1000

 

Περιγραφή

Η ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου είναι μια μέθοδος ρίψης ακρίβειας που χρησιμοποιεί την υψηλή πίεση για να αναγκάσει το λειωμένο μέταλλο φόρμα μετάλλων με μια περίπλοκη μορφή. Είναι μια μέθοδος ρίψης ακρίβειας.

  

Η χρήση των μετάλλων στις βιομηχανίες είναι απέραντη και σχεδόν κάθε βιομηχανία κατασκευής χρησιμοποιεί τα διαφορετικά είδη μετάλλων. Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες από τις οποίες τα μέταλλα υποβάλλονται σε επεξεργασία στις διαφορετικές μορφές. Η ρίψη κύβων είναι μια από τις δημοφιλείς διαδικασίες παραγωγής. Προτιμάται προ πάντων άλλα είδη διαδικασιών λόγω της ποιότητας των τελειωμένων αγαθών και επίσης της ευκολίας της κατασκευής.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα ευρέως χρησιμοποιημένο και εύκολα διαθέσιμο μέταλλο. Οι εφαρμογές ρίψεων κύβων ψευδάργυρου είναι διαδεδομένες και είναι όλες γύρω από μας παντού. Η ρίψη κύβων κραμάτων ψευδάργυρου χρησιμοποιείται για την πολυάριθμη διακόσμηση και τις λειτουργικές εφαρμογές.

 

Αντι περίφραξη μερών ρίψεων κύβων κραμάτων ψευδάργυρου διάβρωσης με τη χρυσή επιφάνεια επίστρωσης 0Αντι περίφραξη μερών ρίψεων κύβων κραμάτων ψευδάργυρου διάβρωσης με τη χρυσή επιφάνεια επίστρωσης 1Αντι περίφραξη μερών ρίψεων κύβων κραμάτων ψευδάργυρου διάβρωσης με τη χρυσή επιφάνεια επίστρωσης 2

 

Σημείωση

Η χρήση του κράματος ψευδάργυρου:
είναι κατάλληλος για τα όργανα, τα παιχνίδια, οι λαμπτήρες, οι διακοσμήσεις, τα ηλεκτρικά συστατικά και τα κιβώτια, τα μέρη αυτοκινήτου, τα ηλεκτρομηχανικά μέρη, τα μηχανικά μέρη τους, κ.λπ.
Κράμα ψευδάργυρου: Είναι ένα κράμα που αποτελούνται στοιχεία από τον ψευδάργυρο και άλλα προστιθέμενα. Τα συνήθως προστιθέμενα στοιχεία ανάμιξης περιλαμβάνουν τα χαμηλής θερμοκρασίας κράματα ψευδάργυρου όπως το αργίλιο, ο χαλκός, το μαγνήσιο, το κάδμιο, ο μόλυβδος, και το τιτάνιο. Το κράμα ψευδάργυρου έχει ένα χαμηλό σημείο τήξης, μια καλή ρευστότητα, εύκολα να ενώσουν στενά, να συγκολλήσουν και μια πλαστική επεξεργασία, μια αντίσταση διάβρωσης στην ατμόσφαιρα, και μια εύκολες ανακύκλωση και μια ανάτηξη των υπόλοιπων αποβλήτων αλλά η δύναμη ερπυσμού της είναι χαμηλή, και είναι εύκολο να προκληθούν οι διαστατικές αλλαγές λόγω της φυσικής γήρανσης. Προετοιμασμένος με τη μέθοδο τήξης, die-casting ή πίεση-επεξεργασμένος στο υλικό. Σύμφωνα με τη διαδικασία παραγωγής, μπορεί να διαιρεθεί σε χυτό κράμα ψευδάργυρου και επεξεργασμένο κράμα ψευδάργυρου.

Μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία ρίψεων κύβων κραμάτων ZN.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Gavin

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13725713912

WhatsApp : +8613725713912