Να στείλετε μήνυμα

Μεγάλη μπαταρία εξωθημένο αργίλιο Heatsink με την επιφάνεια υποβολής σε ανοδική οξείδωση αντιδιαβρωτική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Customized
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Heatsink-H0027
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία φουσκαλών
Χρόνος παράδοσης: 20-30days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 PC το μήνα
Τιμή: EXW/FOB/CIF/DDP Πρώτη ύλη: AL6063-T5/6061
Επεξεργασία επιφάνειας: Φύση υποβολής σε ανοδική οξείδωση Εφαρμογή: heatsink
Υπηρεσία επεξεργασίας: Κοπή, CNC, υποβολή σε ανοδική οξείδωση Χρόνος παράδοσης: 20-30days
Λέξη κλειδί: Αργίλιο που εξωθείται heatsink
Υψηλό φως:

Μπαταρία εξωθημένο αργίλιο Heatsink

,

Αντιδιαβρωτικό εξωθημένο αργίλιο Heatsink

,

Υποβολή σε ανοδική οξείδωση εξωθημένου του επιφάνεια αργιλίου Heatsink

Νέα ενεργειακή μπαταρία εξωθημένο αργίλιο Heatsink με την επεξεργασία επιφάνειας φύσης υποβολής σε ανοδική οξείδωση

 

Γρήγορη λεπτομέρεια

 

Πρώτη ύλη AL6063-T5
Υπηρεσία συνήθειας Ναι, υπηρεσία OEM/ODM
Ποιοτικό σύστημα ISO9001: 2015
Τεχνολογία επεξεργασίας Κοπή/ξύλινο machining/CNC/Riveting
Επεξεργασία επιφάνειας Φύση Andizing
Τρόπος συσκευασίας Η συσκευασία φουσκαλών ή η ειδική συσκευασία εσείς θα ήθελε
Σενάριο εφαρμογής Ηλεκτρονικός εξοπλισμός heatsink
Αίτημα MOQ 100/500/1000

 

 

Περιγραφή

Αυτό το heatsink είναι βασισμένο υλικό σχεδιαγράμματος 6063-T5 αργιλίου στην επεξεργασία, καταρχάς, εμείς ελέγχει ότι η διάσταση πρώτης ύλης είναι λεπτή ή όχι, ο δεύτερος είναι ότι σύμφωνα με το σχέδιο, τέμνον σωστό μήκος, το τρίτο είναι ότι accroding στο σχέδιο, χρησιμοποιήστε την ξύλινη μηχανή για να κόψετε τη διάσταση περιλήψεων, εμπρός είναι εκείνη η χρήση CNC για να κάνει την ακριβή διάσταση, το πέμπτο είναι κάνει την υποβολή σε ανοδική οξείδωση, το τελευταίο βήμα καρφώνει, και έπειτα επιθεώρηση/συσκευασία. Η πρώτη επιθεώρηση και η επιθεώρηση περιπόλου γίνονται στην επεξεργασία.

 

Σημείωση

Ποιος τύπος σχεδιαγράμματος αργιλίου χρησιμοποιείται για το θερμαντικό σώμα;
Το σχεδιάγραμμα αργιλίου θερμαντικών σωμάτων, όπως το όνομα υπονοεί, είναι ένα σχεδιάγραμμα αργιλίου που χρησιμοποιείται για το διασκεδασμό θερμότητας. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν θερμαντικά σώματα χαλκού στην αγορά, αλλά στο υψηλό κόστος του χαλκού, και η εκτέλεση επεξεργασίας δεν είναι τόσο καλή όσο το αργίλιο, η χρήση του κράματος αργιλίου αντί των θερμαντικών σωμάτων χαλκού είναι καταλληλότερο για τη ζήτηση στην αγορά.
Αργίλιο που εξωθείται heatsink
Αυτή τη στιγμή, το ευρύτατα χρησιμοποιημένο πρότυπο είναι υλικό 6063. Αυτό το υλικό έχει την καλή επίδραση διασκεδασμού θερμότητας, την εύκολη επεξεργασία, και την καλή επίδραση επεξεργασίας επιφάνειας, έτσι ευνοείται ευρέως από τους κατασκευαστές εξώθησης.

 

Γιατί είναι το εξωθημένο θερμαντικό σώμα σχεδιαγράμματος αργιλίου καλύτερο από το die-cast θερμαντικό σώμα σχεδιαγράμματος αργιλίου;
Όσο πυκνότερη η σύσταση του υλικού, όσο καλύτερη η θερμική αγωγιμότητά του. Αφότου εξωθείται το εξωθημένο σχεδιάγραμμα και τεντώνεται, το διαμοριακό χάσμα (χάσμα δικτυωτού πλέγματος) έχει συμπιεστεί, και η πυκνότητα έχει αυξηθεί πολύ. Το die-casting σχεδιάγραμμα δεν έχει εξωθηθεί, τα μόρια είναι σχετικά χαλαρά, και φυσικά η πυκνότητα δεν είναι τόσο καλή όσο αυτό του εξωθημένου σχεδιαγράμματος, έτσι ο διασκεδασμός θερμότητάς του δεν είναι τόσο καλός όσο αυτό του εξωθημένου σχεδιαγράμματος. Η δύναμη του εξωθημένου σχεδιαγράμματος είναι επίσης υψηλότερη.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του υψηλής ισχύος θερμαντικού σώματος αργιλίου βιομηχανικός-βαθμού και των γενικών ηλεκτρονικών συστατικών;
Η πιό διαισθητική διαφορά είναι το μέγεθος. Τα γενικά ηλεκτρονικά συστατικά ή τα θερμαντικά σώματα για τους υπολογιστές PC είναι πολύ μικρά. Τα υψηλής ισχύος θερμαντικά σώματα αργιλίου, καθώς επίσης και water-cooling τα πιάτα, τα θερμαντικά σώματα σωλήνων θερμότητας, κ.λπ. (τα κύρια υλικά είναι αργίλιο), χρησιμοποιούνται γενικά στο μεγάλο εξοπλισμό, όπως SVG, APF, οι αναστροφείς, οι μετατροπείς συχνότητας, ο εξοπλισμός ενεργειακής αποθήκευσης, ο εξοπλισμός photovoltaics, οι μηχανές συγκόλλησης, οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος λέιζερ, κ.λπ., πολλοί κατασκευαστές κάνουν αυτό, όπως το εργοστάσιο θερμαντικών σωμάτων Xihe. Για περισσότερες διαφορές, μπορείτε άμεσα να συμβουλευθείτε τον κατασκευαστή. Επιπλέον, πολλά θερμαντικά σώματα για τις υψηλής ισχύος συσκευές πρέπει να έρθουν σε επαφή με από τον κατασκευαστή. προσαρμοσμένος.

 

 

μπορούμε να προσφέρουμε το αργίλιο που εξωθείται heatsink, μικρός qty θα είναι έρευνα acceptable.welcome.

 

   Μεγάλη μπαταρία εξωθημένο αργίλιο Heatsink με την επιφάνεια υποβολής σε ανοδική οξείδωση αντιδιαβρωτική 0Μεγάλη μπαταρία εξωθημένο αργίλιο Heatsink με την επιφάνεια υποβολής σε ανοδική οξείδωση αντιδιαβρωτική 1Μεγάλη μπαταρία εξωθημένο αργίλιο Heatsink με την επιφάνεια υποβολής σε ανοδική οξείδωση αντιδιαβρωτική 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Gavin

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13725713912

WhatsApp : +8613725713912